Från sol till snö

Tills idag hade det snöat endel så det låg ett härligt snötäcke utanför dörren och även i backen. Då Jonas och Karin är väldigt åksugna efter att just ha kommit hit blev det 8a bussen, den första, för att möta upp Max och Robbin vid Velcome center.
Från att ha snöat lite när vi gick till bussen ifrån huset så bjöds det nu på strålande sol och väldigt härligt turväder. Gick några funderingar på att åka hem och hämta hudar och turutrustning för att bege sig ut. Men istället blev det ett snabbt åk för att sedan ta en promenad upp till toppen.
Var ungefär samtidigt som det visade sig att det inte skulle ha varit någon höjdaride att åka och hämta hudarna då snön började falla och ganska kraftift vilket inte lämnade allt för mycket sikt. Snöförhållandena i backen var desto bättre och blev några åk utanför pistarna i Hanozono.
Blev några härliga åk och några fotoförsök innan portarna stängde och det var dags att åka hem för dagen och fixa lite middag och ett varmt bad för att vila upp sig för ännu en dags åkning imorn.


(Öpnnas i nytt fönster)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0