Friska vindar

Idag har det varit ännu en ganska seg dag. Men till slut så bestämde vi oss för att ta bussen upp till backen för att iaf få några åk idag. Då vi såg att toppen var öppen så tyckte vi att det var lika bra att kolla in. Hade inte lagt sig så mycket snö enligt snörapporten men skulle kunna börja blåsa ganska mycket. Efter att ha kommit upp till kamen mot toppstugan och delen som inte längre ligger i skydd från vinden så började det blåsa ordentligt. Det som gör det lite jobbigare är snön som blåser med vinden och effektift kyler ner ansiktet och jag ångra genast att jag inte tog på balaklavan innan vi började gå.
Fick bli att gå större delen med handen som skydd för kinden vilket funkar ganska bra. Desto jobbigare var det då vi skulle åka efter kamen bort mot Annupori, då vi tänkte kolla in några åk därifrån som vi inte hunnit med tidigare. För nu skulle vi åka rakt mot vinden och så fort man kollade upp kändes hela ansiktet som en isbit. Belöningen blev desto bättre med helt orörda ytor att åka på och härlig snö ovanpå. Än fast vi inte orkade ta samma väg igen utan nöjde oss med att inte åka lika högt ifrån en anna port så fortsatte vi hitta orörd snö, dock lite flackare.
Vi har nu även fått förstärkning i huset då Jonas och Karin har flyttat in. Så nu är vi 4 st då magnus har flytt fältet för Tokyo då han inte orka stanna bland allt snöande då han inte kan åka på ett tag efter att ha fått axeln ur led




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0