Sol, snö, bad. I den ordningen

Idag var planen att åka till Moiwa och testa på backarna där i bättre förhållanden då det kommit endel snö nu på slutet. Efter att ha tagit skidbussen upp till Niseko hoppade vi på nästa för att ta oss till Moiwa.
Som så många dagar innan som börjat med lite måln och blå himmel övergick det efter ett tag till kraftigt snöande. Då snön gjorde att sikten inte var så bra och fotomöjligeten begränsade så åkte vi bara på istället för att stanna och fota. Han med några åk innan portarna den okontrolerade ofpisten öppnade. Tyvär var det efter 2 åk som vinden började komma till liv och han ta liften upp en gång till i snigelfart innan dom var tvungna att stänga liften p.g.a. blåsten. Dock var åken fram till dess väldigt härliga.
Så efter en tur in till resturangen för att värma isbitarna till fötterna så beslutade vi att istället för att försöka ta oss tillbaka eller vänta och hoppas att vindarna skulle lugna ner sig och liften öppna igen så sattes siktet på Grand Hotell och deras Onsen(Bad/Relax).
Efter lite avslappningn så gick vi upp till Skidområdet för att åka hem igen via skidbussarna. Under våran promenad upp så såg vi några som hade fullt upp med att skotta taken ifrån all snö som lagt sig på dom. Väl tillbaka i huset så tog vi en sväng i backen här utanför efter en snabb middag för att kolla om det gick att ta lite kvällsåkningsbilder. Tyvär var vi lite väl sent ute då det var en aning för mörkt för att kunna se vart man åkte.


(Öpnnas i nytt fönster)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0