Tillbaka i backen

Trots att det inte var så länge sen sista dagen på skidor nu så käns det som att det var ett tag sen. Trots att dagen inte såg så lovande ut efter två åk i skogen under gondålen där det mesta var helt uppåkt så blev det desto bättre när porten för att hika toppen öppnade. När vi kom upp till sita liften såg det fortfarande inte så lovande ut då myrstigen med folk som börjat gå uppåt var lång efter att dom just öppnat porten och kön till liften var inte så mycket kortare den heller.
Men när vi väl kom upp visade det sig att dom flesta antingen beget sig ner på baksidan eller svängt av tidigare än det ställe som vi tagit sikte på. Så nu väntade ett orört åk i unerbar lössnö. Resten av dagen fortsatte i orörd lössnö.
Till sista åket bestämde vi att vi inte skulle ta cattrack spåret tillbaka som vi brukar utan fortsätta ännu längre ner. Det visade sig inte vara det bästa beslutet då det var väldigt uppåkt och en lång travers tillbaka som inte är den trevligaste för snowboardåkare. Men under vägen tilbaka så gick vi upp för en liten kulla för att få lättare transport tillbaka för dom andra 2 som åker snowboard. Under den tiden hans det även med lite lek och fotande.


(Öpnnas i nytt fönster)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0